Coachopleidingen

Beschikken over verschillende vaardigheden en tools door middel van erkende coachopleidingen.

Wil je een coach worden?

Vraag jij je af: hoe word ik coach? Of ben je al coach en wil je je verder ontwikkelen? Balansgroep biedt praktische en erkende coachopleidingen, die je direct veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen in hun ontwikkeling:

     Beheersen van de vaardigheden coachvak
     Direct toepasbare tools, testen en werkbladen
     Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
     Kennis van diverse coachstijlen

Onze opleidingen op een rij

Wat leer je tijdens de coachopleiding?

Alle Balansgroep coachopleidingen hebben een stevige theoretische basis en veel praktijktraining. Naast het ontwikkelen van kennis en vaardigheden besteden wij veel aandacht aan feedback en reflectie. Wij werken met groepen van minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers, zodat we iedereen de volle aandacht kunnen geven. Wij werken bij alle coachopleidingen volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches, dit zijn NOBCO erkende opleidingen.

Erkende opleiding tot coach

Wat voor coach je ook wilt worden, alleen erkende opleidingen tot coach zijn te volgen bij Balansgroep. Wij vinden dat ervaringsgericht leren de beste manier is om het vak van coach onder de knie te krijgen. Daarom maken wij in onze opleidingen veel gebruik van demonstratiesessies, rollenspelen – vaak met acteurs-  en minisessies. Dit maakt dat de opleidingen kwalitatief hoog zijn en je in korte tijd veel leert.

Mogelijkheid om te specialiseren

Uit onze eenjarige opleidingen zijn prachtige meerjarige leerroutes samen te stellen die mogelijkheden bieden tot professionalisering en specialisatie. Soms kiezen studenten ervoor om twee opleidingen in een jaar te doen, vooral als zij snel aan de slag willen als gespecialiseerd coach. In dit geval is het mogelijk om bijvoorbeeld te starten met de opleiding tot coach en vervolgens de opleiding tot relatiecoach te volgen.

Menu