Praktische informatie Stress & Burn-out Coach

Coachopleiding tot Stress & Burn-out Coach

Kosten
De kosten voor de opleiding Stress- & Burn-out Coach zijn € 2350,-. Dit is inclusief arrangementskosten, intervisie, supervisie en studiebegeleiding. Het bedrag is exclusief de aanschaf van verplichte boeken. De opleiding is vrijgesteld van BTW.

Voor wie?
Voor professionals (HBO-of universitair opgeleid) die affiniteit hebben met vitaliteitsbegeleiding, zoals coaches, re-integratieconsulenten, psychologen, therapeuten, leerkrachten en leidinggevenden.

Lesmateriaal
Een handboek, een groot digitaal pakket werkbladen en stress- en burn-out-testen.
Toegang tot de online studieportal.

Studiebelasting
Voor deze module ligt dit op 100 uur. Het betreft de lesdagen, bestuderen van lesmateriaal, het lezen van boeken, het uitvoeren van coachtrajecten met proefklanten, het maken van verslagen, intervisie en supervisie.

Diplomering en erkenning
Je ontvangt het certificaat wanneer alle praktijkopdrachten en toetsen zijn goedgekeurd.
De opleiding Stress en Burnout Coach is geaccrediteerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) en beroepsvereniging BATC en VBAG.

Aan de opleiding Stress-& burnoutcoach zijn 36 Permanente Educatie uren toegekend door de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). Meer informatie tref je aan op: www.NOBCO.nl

Docenten
Christine Bekkenkamp
Christine werkt als zelfstandig coach sinds 1992, zowel als vitaliteitscoach, loopbaancoach en personal coach en is daarnaast directeur van Balansgroep. Haar ervaring en kennis vond zijn weerslag in het ontstaan van de diverse opleidingen van Balansgroep. Zij is auteur van de syllabi van de Registeropleiding tot Professioneel Coach en de opleiding Vitaliteitscoach.

Masha Bijman
Mascha werkt in haar bedrijf Weel-Bee als coach van mens en organisatie. Zij helpt bij het versterken van welzijn in werk en het verminderen van werkdruk en stress. Mascha volgde o.a. heb ik een post HBO opleiding  Mindfulness (MBSR) Teacher en is VMBN geaccrediteerd

Leslocatie en Lesdata

Leslocatie:
Hoofdkantoor Balansgroep
Hoofdstraat 181
3971 KL Driebergen

Lesdata:
Deze opleiding is gelijk aan module 3 van de volledige opleiding tot Vitaliteitscoach
Start 2 x per jaar in Driebergen
Voor actuele lesdata klik hier

Menu