Praktische informatie opleiding tot Vitaliteitscoach

Coachopleiding voor een vitale leefstijl

Kosten
Module 1: € 3.550,- Module 2: € 730,- Module 3: € 2350,-In totaal is dat  6.630,-Dit is inclusief handboek, werkbladen, examen en arrangement (lunch, koffie, thee) en exclusief verplichte boeken. Er zijn soms mogelijkheden om de opleiding geheel of gedeeltelijk vergoed te krijgen via de werkgever, het UWV of de belastingdienst.

Voor wie?
Voor professionals (HBO-of universitair opgeleid) die affiniteit hebben met vitaliteitsbegeleiding, zoals coaches,
re-integratieconsulenten, haptonomen, psychologen, therapeuten, leerkrachten en leidinggevenden.

Studiebelasting
Voor de totale opleiding ligt dit op 580 uur, dit betreft de lesdagen, bestuderen van lesmateriaal, het lezen van boeken, het uitvoeren van coachtrajecten, het maken van verslagen, intervisie en supervisie.

Diplomering en erkenning
Je ontvangt het diploma Vitaliteitcoach wanneer je de eerste 3 modules met succes h ebt afgerond en de praktijkopdrachten zijn goedgekeurd. De opleiding en alle losse modules zijn geaccrediteerd door de KTNO (Kwaliteit en Toetsing Natuurgerichte Opleidingen) en beroepsvereniging BATC en VBAG. Om voor vergoeding van zorgverzekeraars in aanmerking te komen, dien je naast ons diploma over een diploma medische of psychosociale basiskennis (CPION erkend) te beschikken.

Trainers
Christine Bekkenkamp: trainer, vitaliteitscoach, loopbaancoach, personal coach en is daarnaast directeur van Balansgroep
Masja Bijman: mindfulness trainer, coach van mens & organisatie, versterken van welzijn in werk.

Menu