Praktische informatie opleiding tot Organisatiecoach

Coachopleiding Post-HBO tot organisatiecoach

Toelatingseisen 
Deze opleiding is bedoeld voor leergierige managers, trainers, coaches, adviseurs en projectmanagers die de nodige basis en praktische ervaring hebben en de behoefte voelen hun speelveld te vergroten. Deelnemers van de opleiding zijn: HBO/universitair geschoold, minimaal 28 jaar en hebben relevante werkervaring opgedaan. Daarnaast beschikken zij over coachende vaardigheden en/of managementervaring. Aan deelname gaat een kosteloos intakegesprek vooraf met de trainer. In dit gesprek onderzoek je samen in hoeverre de opleiding aansluit op de door jou opgebouwde senioriteit, jouw persoonlijke leerstijl en jouw specifieke behoefte aan professionele (door)ontwikkeling.

Examen en diploma
Het volgen van alle opleidingsdagen van een module en het voltooien van alle praktijkopdrachten op kwalitatief voldoende niveau leidt tot het verkrijgen van een module-certificaat. Aan deelnemers die alle drie modules met succes hebben afgerond, wordt het diploma Organisatiecoach uitgereikt.

Jouw investering
Het lesgeld bedraagt € 5.775,- (vrij van btw). Betaling in termijnen is mogelijk, in dat geval betaal je drie keer het termijnbedrag van € 2150.-

Daarbij is inbegrepen:

15 lesdagen

Gebruik van de digitale leeromgeving

Supervisie en intervisie

Het luncharrangement

Kosten voor de aanschaf van boeken zijn niet inbegrepen. Bekijk vergoedingen en subsidies.

Studiebelasting
De totale studiebelasting is gemiddeld 250 uur, waarin inbegrepen:

Het volgen van de 15 lesdagen

Het bestuderen van boeken

Het maken van verschillende opdrachten, waaronder een eigen ingebrachte opdracht op het gebied van teamcoaching

Menu