Volg onze erkende coachopleiding in Amsterdam

Bouw aan jouw toekomst als coach en volg nu onze erkende coachopleiding bij Balansgroep coachopleiding Amsterdam. Subsidie van het STAP budget mogelijk.

Opleiding Allround Coach, NOBCO Practioner en Post-hbo gecertificeerd.

Na het volgen van de opleiding Allround Coach ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De erkende opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf.

Praktische en erkende en diepgaande opleidingen, die je direct veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen is een van de dingen die Balansgroep Amsterdam je te bieden heeft.

We bieden ide volgende coachopleidingen aan:

Coach Basics,  10 lesdagendagen

opleiding Allround Coach, 20 lesdagen

Opleiding Allround Coach expert, 12 lesdagen

De Opleiding Allround Coach in Amsterdam heeft zowel een stevige theoretisch basis als veel praktijktraining, waarbij je de juiste begeleiding krijgt van onze gecertificeerde docenten. Bij coachopleiding Amsterdam werken wij in groepen van minimaal 6 en maximaal 14 deelnemers, zodat we iedereen bij Balansgroep Amsterdam de volle aandacht kunnen geven. Ook werken wij bij Balansgroep volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Wil je een coach worden?

Of ben je al coach en wil je je verder ontwikkelen? Balansgroep biedt praktische en erkende  coachopleidingen, die je veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen in hun ontwikkeling:

     Beheersen van de vaardigheden coachvak
     Direct toepasbare tools, testen en werkbladen
     Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
     Kennis van diverse coachstijlen

Onze coachopleidingen in de regio Amsterdam

Post HBO, NOBCO Practioner (EQA) en KTNO geaccrediteerd

 Balansgroep verzorgt de volgende coachopleidingen in Amsterdam:

De opleiding bestaat uit 5 theoriedagen, 5 praktijkdagen, supervisie en intervisie. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach.

  • Opleiding Allround Coach, Post HBO en Nobco Practioner, KTNO

De opleiding omvat 12 theoriedagen en 8 praktijkdagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze opleiding legt een stevige basis voor de zelfstandig werkende coach.

  • Opleiding Allround Coach, Post HBO en Nobco Practioner, KTNO 

De opleiding bestaat uit 12 theoriedagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze variant is met name geschikt voor ervaren coaches.

 

“Ik heb voor de Balansgroep gekozen vanwege de duidelijke structuur van de opleiding, de goede verdeling tussen theorie en praktijk, de grote diversiteit aan tools en theorieën die worden behandeld en de enorme kennis en ervaring van de docenten. Gecombineerd met een ontspannen en veilig leerklimaat waarin veel wordt gelachen, maakt dit een fijne opleiding voor zowel beginnende als wat meer gevorderde coaches. Doe er je voordeel mee!”

Bonnie Posner

Voordelen van onze coachopleidingen in Amsterdam

Certificeerde coachopleidingen

Balansgroep heeft een groot aantal certificeerde coachopleidingen.

Meerdere locaties

Balansgroep is op verschillende locaties in Nederland te vinden.

Certificeerde docenten

Balansgroep heeft een groot aantal professionele docenten.

Betaalbare opleidingen

De opleidingen van Balansgroep hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoge Springestscore

De opleidingen van Balansgroep scoren een 8.8 op Springest.

Naast onze coachopleidingen in Amsterdam zijn onze Balansgroep coachopleidingen ook te vinden in de regio’s Den Bosch, Doorn, Driebergen, Werkhoven en Zwolle.

Bekijk alle locaties

Heb je interesse in onze coachopleidingen?

Neem dan contact met ons op! Bezoek een van onze open dagen!

Onze ervaren trainer in Amsterdam, Margot Verduin

Geaccrediteerd door

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu