Volg onze erkende coachopleiding in de regio Utrecht

Bouw aan jouw toekomst als coach en volg nu een onze NOBCO en POst-hbo erkende coachopleidingen bij Balansgroep coachopleiding Utrecht. Subsidie van het STAP budget mogelijk.

Balansgroep Utrecht biedt praktische en erkende en diepgaande opleidingen, die je direct veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen is een van de dingen die Balansgroep Utrecht je te bieden heeft. Balansgroep Utrecht is gevestigd op drie locaties rondom Utrecht; Driebergen, Doorn en Werkhoven.

Opleiding Allround Coach heeft de volgende accreditaties: Post HBO en Nobco Practioner en KTNO.

Onze coachopleiding in Utrecht, Allround Coach heeft zowel een stevige theoretisch basis als veel praktijktraining, waarbij je intensieve begeleiding krijgt van onze gecertificeerde docenten. Bij coachopleiding Utrecht heeft een Springest opleidingsscore van 8,8. Ook werken wij bij Balansgroep volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO). De Opleiding Allround Coach kan ook gevolg worden in Amsterdam, Den Bosch en Zwolle.

Wil je een coach worden?

Of ben je al coach en wil je je verder ontwikkelen? Balansgroep biedt praktische en erkende  coachopleidingen, die je veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen in hun ontwikkeling:

     Beheersen van de vaardigheden coachvak
     Direct toepasbare tools, testen en werkbladen
     Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
     Kennis van diverse coachstijlen

Onze coachopleidingen in de regio Utrecht

Post HBO, NOBCO Practioner (EQA) en KTNO geaccrediteerd

 Balansgroep verzorgt de volgende coachopleidingen in Utrecht:

  • Opleiding Allround Coach, Post HBO en Nobco Practioner, KTNO

De opleiding omvat 12 theoriedagen en 8 praktijkdagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze opleiding legt een stevige basis voor de zelfstandig werkende coach.

De opleiding TMA Professional bestaat uit 3 lesdagen in Utrecht. Inzicht in de drijfveren, talenten en competenties zijn de sleutel tot echte samenwerking. Hoe maak je teams van mensen met verschillende competenties?
In moderne organisaties is het belangrijk dat teams goed samenwerken. Het werk van een team moet goed verdeeld worden zodat ieder teamlid het meest effectief wordt ingezet. Via de teamanalyse krijg je direct inzicht in de gedragsvoorkeuren en talenten van het team. Je ziet voor welke competenties teamleden aanleg hebben en hoe het werk het beste verdeeld kan worden. TMA geeft daarnaast ook uitgebreide adviezen over de aansturing van teams en geeft inzicht in het potentieel van een team.

Tijdens de opleiding tot organisatiecoach leer je om op coachende wijze mensen, teams en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling. Na het volgen van de opleiding tot organisatiecoach ben je in staat om in de praktijk deze coaching te bieden. Tijdens de opleiding wordt op een evenwichtige wijze aandacht besteed aan de (inter)menselijke kant. De opleiding tot organisatiecoach bestaat uit 15 lesdagen en is te volgen in Doorn, regio Utrecht.

De opleiding tot relatiecoach is een praktijkgericht opleiding. Na het volgen van de opleiding tot relatiecoach ben je instaat om zowel koppels als individuen te begeleiden op het gebied van intieme relaties. Per groep zijn er maximaal 12 deelnemers, zodat we iedereen de juist begeleiding kunnen bieden bij het doorlopen van deze opleiding. De opleiding tot relatiecoach is te volgen in Driebergen, regio Utrecht.

De opleiding tot Coach Basics, bestaat uit 5 theoriedagen, 5 praktijkdagen, supervisie en intervisie. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach.

Na het volgen van de Beroepsopleiding tot Vitaliteitscoach, ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De erkende opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf.

  • Opleiding Allround Coach expert, Post HBO en Nobco Practioner, KTNO 

De opleiding bestaat uit 12 theoriedagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze variant is met name geschikt voor ervaren coaches.

  • Opleiding Stress & Burnoutcoach, KTNO erkend.
    6 daagse opleiding, waar je alles leert om klanten met burn-out en chronische stress professioneel te kunnen begeleiden.

Lees hoe Bonnie de Registeropleiding tot Professioneel Coach ervaren heeft:

“Ik heb voor de Balansgroep gekozen vanwege de duidelijke structuur van de opleiding, de goede verdeling tussen theorie en praktijk, de grote diversiteit aan tools en theorieën die worden behandeld en de enorme kennis en ervaring van de docenten. Gecombineerd met een ontspannen en veilig leerklimaat waarin veel wordt gelachen, maakt dit een fijne opleiding voor zowel beginnende als wat meer gevorderde coaches. Doe er je voordeel mee!”

Bonnie Posner – www.Posner.nl

Daarnaast biedt Balansgroep ook nog deze opleidingen aan in regio Amsterdam

Voordelen van onze coachopleidingen in Utrecht

Certificeerde coachopleidingen

Balansgroep heeft een groot aantal certificeerde coachopleidingen.

Meerdere locaties

Balansgroep is op verschillende locaties in Nederland te vinden.

Certificeerde docenten

Balansgroep heeft een groot aantal professionele docenten.

Betaalbare opleidingen

De opleidingen van Balansgroep hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoge Springestscore

De opleidingen van Balansgroep scoren een 8.8 op Springest.

Heb je interesse in onze coachopleidingen?

Neem dan contact met ons op! Bezoek een van onze open dagen!

Onze ervaren trainer in Utrecht, Margot Verduin

Geaccrediteerd door

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu