Volg onze erkende coachopleiding Zwolle

Bouw aan jouw toekomst als coach en volg nu onze erkende coachopleiding bij Balansgroep coachopleiding Zwolle.
Nobco practioner en POST-hbo en KTNO geaccrediteerd. Subsidie van het STAP budget mogelijk.

Opleiding Allround Coach

Na het volgen van de opleiding Allround Coach ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De erkende opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf.

Balansgroep Zwolle biedt praktische, erkende en diepgaande opleidingen, die je direct veel opleveren zodat je mensen professioneler kunt coachen. Balansgroep Zwolle heeft verschillende coachopleidingen die op locatie worden aangeboden:

Opleiding Allround Coach, Opleiding Coach Basics en Opleiding Allround Coach Expert.

De coachopleiding  professioneel Coach in Zwolle heeft zowel een stevige theoretisch basis als veel praktijktraining, waarbij je intensieve begeleiding krijgt van onze  ervaren docenten.   Door het volgen van  de coachopleiding Zwolle  wordt je opgeleid tot beroepscoach en werk je ook aan je professionele ontwikkeling. Je krijgt  meer zelfvertrouwen en zelfkennis en je beheerst de vaardigheden van het coachvak.  Ook werken wij bij Balansgroep volgens de ethische gedragscode van de Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO).

Wil je een coach worden?

Of ben je al coach en wil je je verder ontwikkelen? Balansgroep biedt praktische en erkende  coachopleidingen, die je veel opleveren zodat je mensen professioneler én relaxter kunt coachen in hun ontwikkeling:

     Beheersen van de vaardigheden coachvak
     Direct toepasbare tools, testen en werkbladen
     Meer zelfkennis en zelfvertrouwen
     Kennis van diverse coachstijlen

Onze coachopleidingen in de regio Zwolle

Post HBO, NOBCO Practioner (EQA) en KTNO geaccrediteerd

 Balansgroep verzorgt de volgende coachopleidingen in Zwolle:

Wanneer je de opleiding tot Coach Basics volgt, bestaat uit 5 theoriedagen, 5 praktijkdagen, supervisie en intervisie. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach.

  • Opleiding Allround Coach, Post HBO en Nobco Practioner, KTNO gecertificeerd.

De opleiding omvat 12 theori

edagen en 8 praktijkdagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze opleiding legt een stevige basis voor de zelfstandig werkende coach.

Deze opleiding bestaat uit 12 theoriedagen, supervisie en intervisie.
Het theoretische gedeelte is veelomvattend en het praktijkgedeelte degelijk van opzet. Tijdens deze erkende opleiding word je begeleid door een trainer en een co-trainer en een studiecoach. Deze variant is met name geschikt voor ervaren coaches.

 

“Ik heb voor de Balansgroep gekozen vanwege de duidelijke structuur van de opleiding, de goede verdeling tussen theorie en praktijk, de grote diversiteit aan tools en theorieën die worden behandeld en de enorme kennis en ervaring van de docenten. Gecombineerd met een ontspannen en veilig leerklimaat waarin veel wordt gelachen, maakt dit een fijne opleiding voor zowel beginnende als wat meer gevorderde coaches. Doe er je voordeel mee!”

Bonnie Posner

Voordelen van onze coachopleidingen in Zwolle

Certificeerde coachopleidingen

Balansgroep heeft een groot aantal certificeerde coachopleidingen.

Meerdere locaties

Balansgroep is op verschillende locaties in Nederland te vinden.

Certificeerde docenten

Balansgroep heeft een groot aantal professionele docenten.

Betaalbare opleidingen

De opleidingen van Balansgroep hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoge Springestscore

De opleidingen van Balansgroep scoren een 8.8 op Springest.

Naast onze coachopleidingen in Zwolle zijn onze Balansgroep coachopleidingen ook te vinden in de regio’s Den Bosch, Doorn, Driebergen, Werkhoven en Amsterdam.

Bekijk alle locaties

Heb je interesse in onze coachopleidingen?

Neem dan contact met ons op! Bezoek een van onze open dagen!

Onze ervaren trainers in Zwolle, Bregje Verscharen en Gabrielle Kiefmann

Geaccrediteerd door

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu