Opleiding tot Organisatiecoach. STAP subsidie mogelijk, aanvragen vanaf 1 juli

Post-HBO opleiding tot organisatiecoach. Subsidie via het STAP budget mogelijk

Meld je aan voor de Opleiding tot Organisatiecoach en behaal in één jaar het Post-HBO erkende diploma.

In de jaaropleiding tot organisatiecoach komen drie dimensies van veranderingswerk aan de orde: het individu, de groepen de organisatie. Bij elk van die dimensies wordt op evenwichtige wijze aandacht besteed aan de (inter)menselijke kant en de organisatorische & bestuurlijke context. De verschillende modules tezamen geven een breed palet aan theorie, gezichtspunten en praktische interventiemogelijkheden die van grote waarde zijn in de dagelijkse praktijk van de organisatiecoach. Een erkende opleiding om op coachende wijze mensen, teams en organisaties te kunnen begeleiden in hun ontwikkeling.

Voor wie is deze opleiding?

Deze opleiding is bedoeld voor leergierige managers, trainers, coaches, adviseurs en projectmanagers die de nodige basis en praktische ervaring hebben en de behoefte voelen hun speelveld te vergroten. Toelatingseisen: HBO/universitair geschoold, minimaal 28 jaar, relevante werkervaring.

Studenten over hun ervaringen tijdens het opleidingstraject tot Organisatiecoach

Programma

In deze jaaropleiding komen drie dimensies van veranderingswerk aan de orde:

Het individu
De groep
De organisatie

Bij elk van die dimensies wordt vervolgens op evenwichtige wijze aandacht besteed aan de (inter)menselijke kant en de organisatorische & bestuurlijke context. De verschillende modules tezamen geven een breed palet aan theorie, gezichtspunten en praktische interventiemogelijkheden die van grote waarde zijn in de dagelijkse praktijk van de organisatiecoach.

Praktische informatie

Aantal lesdagen: 15
Lestijden: van 9.30 tot 17.00 uur
Doorlooptijd: 9 maanden
Maximum aantal deelnemers per groep: 14
Accreditaties: Post-HBO
Studiebelasting: 250 uur
Investering: € 5.775,- all-in, exclusief verplichte boeken
Leslocatie: Werkhoven

Wat studenten zeggen

Mieke van Ginkel: ‘Ik heb destijds voor Balansgroep gekozen vanwege de goede docenten die bekend zijn met het vak organisatiecoaching. De opleiding tot organisatiecoach heeft mij veel gebracht, namelijk het verbeteren van mijn vaardigheden om de bovenstroom (systeem) met de onderstroom (mensen) te verbinden. Daarnaast heb ik een scherpere focus gekregen op mijn missie, visie en kernwaarden. Deze opleiding heeft mij, naast veel kennis en inzicht op het gebied van organisatiecoaching, ook een reis door mijzelf opgeleverd. Ik ben vastbesloten mijn pad als organisatiecoach verder voort te zetten. Mijn omgeving merkt die beweging en ontwikkeling op als een positieve kracht.’

Accreditaties

Deze opleiding bezit de volgende accreditaties:
SPHBO-Stichting Post Hoger Beroepsonderwijs
SPHBO- registeropleiding

Lesdata / Leslocaties

Vragen over de opleiding tot organisatiecoach? Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Dit is een verplicht veld
Geef een geldig e-mailadres op.
Dit is een verplicht veldMenu