Opleiding Teamcoach. STAP subsidie mogelijk.

Erkende opleiding tot Teamcoach - Subsidie via het STAP budget mogelijk.

Opleiding tot Teamcoach

Werk jij als coach of als leidinggevende met teams? Wil je leren om teams inzichten te geven, te laten leren en verandering te laten creëren? Wil je teams inspireren, zodat het team gaat samenwerken vanuit verbinding, doelgericht is en in beweging komt? Dan is de opleiding teamcoach wat je zoekt!

Verbreed jouw managing skills als team coach

Je hebt al een tijd ervaring met het leidinggeven aan een team. Maar echt fungeren als team coach is een kwaliteit die te ontwikkelen is. Je leert hierbij namelijk niet alleen de boel te managen, maar tegelijkertijd ook te werken aan ieders persoonlijke ontwikkelingen en de teamprestaties. De teamcoaching opleiding leert jou alles wat je moet weten hoe je een team op de juiste manier begeleid naar persoonlijke- en groeps groei. 

Verwante vervolgopleidingen

Werk je als manager van een team maar heb je een specifieke training tot teamcoach nog niet gevolgd? In dat geval is onze instap opleiding tot coach een goed begin. Hiermee leer je over de belangrijkste onderdelen van het coachingschap. Op basis van deze opleiding is je kennis verder uit te breiden met de opleiding tot teamcoach. 

Heb je al ervaring als teamcoach en wil je je nog verder verdiepen? Bekijk dan de opleiding tot vitaliteitscoach. Vitale werknemers zijn erg belangrijk voor goede werkprestaties en een prettige werksfeer. Als vitaliteitscoach heb jij de juiste tools in handen om je teamleden te helpen en te ontwikkelen op vitaal niveau.

Programma

In deze opleiding wordt  alle kennis rondom teamdynamiek behandeld en leer je hoe je een team in beweging kunt krijgen. . Je leert de vicieuze cirkel van weerstand te doorbreken, eigen verantwoordelijkheid te laten ontwikkelen en efficiency te laten creëren.

Praktische informatie

Voor managers, coaches en leidinggevende die de nodige basis en praktische ervaring hebben in het coachen en/of het werken met teams.

Wat studenten zeggen

Op dit moment zijn er nog geen ervaringen opgenomen.

Accreditaties

Diploma teamcoach van Balansgroep

Lesdata / Leslocaties

Op deze pagina vind je alle lesdata voor deze opleiding en uiteraard de leslocaties.

Menu