Opleiding TMA professional

Wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidsanalyse voor coaching & HR

De TMA methode is een persoonlijkheidsanalyse om talenten, drijfveren en motivatie in kaart te brengen. Het onderzoek bestaat uit een uitgebreide en gevalideerde (NIP erkende) Talenten Motivatie Test en een gesprek. De TMA test kan desgewenst uitgebreid worden met andere testen zoals een beroepsgroepen analyse, de capaciteitentest, de competentieanalyse en de jobfinder (vacature zoeker). De TMA is een uitstekende methodiek om in te zetten wanneer klanten een goed beeld willen krijgen van drijfveren, talenten, competenties en ontwikkelpotentieel. Daarnaast ontdekken ze welke werkomgeving goed bij ze past, waar ze energie van krijgen en begrijpen ze waarom ze doen zoals ze doen.

Programma

De TMA certificering bestaat uit drie lesdagen. Tijdens deze dagen krijg je een goed beeld van de analyse. Je leert hoe je de analyse kunt inzetten en hoe je de uitslag moet interpreteren.

Praktische informatie

Toelatingseisen TMA certificering. De opleiding is bedoeld voor hbo/universitair opgeleide professionals met ervaring op het gebied van Human Resources en/of coaching.

Wat studenten zeggen

Op deze pagina laten we graag onze studenten aan het woord. Hoe beoordelen zij de opleidingen? Een mooie samenvatting van aanbevelingen die een goed beeld geven van wat Balansgroep te bieden heeft.

Accreditaties

Certified TMA Professional

Lesdata / Leslocaties

Overzicht

Aantal lesdagen: 3 lesdagen
Doorlooptijd: 2 maanden
Studiebelasting: 50 uur
Investering: € 1195,- excl. BTW, inclusief boeken.
Leslocatie: Utrecht

Menu