Opleiding TMA Team Professional

Wetenschappelijk onderbouwde methode voor Teamcoaching & HR

Inzicht in de drijfveren, talenten en competenties van de teamleden zijn de sleutel tot echte samenwerking. Mensen hebben allemaal andere kwaliteiten, maar hoe maak ik er één team van?
In moderne organisaties is het belangrijk dat teams goed samenwerken. Het werk van een team moet goed verdeeld worden zodat ieder teamlid het meest effectief wordt ingezet. Via de teamanalyse krijg je direct inzicht in de gedragsvoorkeuren en talenten van het team. Je ziet voor welke competenties teamleden aanleg hebben en hoe het werk het beste verdeeld kan worden. TMA geeft daarnaast ook uitgebreide adviezen over de aansturing van teams en geeft inzicht in het potentieel van een team.

Programma

De TMA Team Professional training bestaat uit een lesdag. Tijdens deze dag krijg je concrete handvatten voor het voeren van een teamsessie. Je maakt kennis met de nieuwe teamrapportage en een aantal werkvormen die je zelf kunt toepassen.

Praktische informatie

Toelatingseisen TMA Team Professional:  De opleiding is bedoeld voor iedereen die de opleiding TMA Professional succesvol heeft afgerond.

Wat studenten zeggen

Op deze pagina laten we graag onze studenten aan het woord. Hoe beoordelen zij de opleidingen? Een mooie samenvatting van aanbevelingen die een goed beeld geven van wat Balansgroep te bieden heeft.

Accreditaties

Certified TMA Team Professional

Lesdata / Leslocaties

De opleiding start doorlopend:

Klik op de lees meer button voor het actuele overzicht van startdata

Trainer: Ervaren trainer van TMA
Locatie: Utrecht

Overzicht

Aantal lesdagen: 1 lesdag
Investering: € 795,- excl. BTW, inclusief boeken.
Leslocatie: Utrecht

Menu