Incompany trainingen

Neem contact op voor de mogelijkheden

Incompany bij Balansgroep

Balansgroep biedt verschillende incompany trainingen en opleidingen. Het is ook mogelijk een training op maat te laten maken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

BALANS KLEURENTEST

Wil je een goede test tot je beschikking hebben die in korte tijd te maken is en toch een uitstekend beeld geeft van de persoonlijkheid? Dan is de incompany training BALANS Kleurentest een goede keuze. De BALANS Kleurentest is een effectieve tool voor coaching, mobiliteit, selectie, en het ontwikkelen van medewerkers.

VITALITEITSCOACHING

Vitaal zijn, bruisen van energie is een groot goed dat ook levensterreinen als werk en relaties sterk beïnvloedt en een grote rol speelt in het ervaren van geluk. Vitale mensen kunnen meer aan, zijn gemotiveerder en effectiever. Leer stress te reguleren, ontdek de invloed van voeding, beweging en ontspanning.
Na deze incompany opleiding kunnen coaches andere medewerkers goed begeleiden bij stress en burn-out klachten.

JOBCOACHING

Deze incompany opleiding geeft je coaches de juiste tools in handen om medewerkers op gestructureerde wijze te begeleiden bij hun werkzaamheden, het ontwikkelen van competenties, persoonlijke effectiviteit en het ontwikkelen en verbeteren van communicatietechnieken.

Menu