Opleiding Organisatiecoach

De opleiding Organisatiecoach is Post-HBO geaccrediteerd en biedt u de mogelijkheid om na afronding van de opleiding direct aan de slag te gaan als organisatiecoach. Tijdens de opleiding tot organisatiecoach Utrecht leer je om op coachende wijze mensen, teams en organisaties te begeleiden bij hun ontwikkeling. Na het volgen van de opleiding tot organisatiecoach  Utrecht ben je in staat om in de praktijk deze coaching te bieden. Tijdens de opleiding wordt op een evenwichtige wijze aandacht besteed aan de (inter)menselijke kant. De opleiding tot organisatiecoach bestaat uit 15 lesdagen en is te volgen in Doorn, regio Utrecht.

De opleiding Organisatiecoach en bestaat uit 15 lesdagen waarin zowel een stevige theoretische basis als goede praktijktraining wordt aangeboden. Bij Balansgroep Utrecht werken wij met maximaal 14 deelnemers per groep, zodat we je de aandacht kunnen geven die je nodig hebt.

De Registeropleiding tot Professioneel Coach heeft het keurmerk ‘Registeropleiding’ toegekend gekregen door de SPHBO.
Alle kandidaten die na afloop van de opleiding het diploma hebben behaald, worden opgenomen in het door de overheid erkende landelijke register.

Deze opleiding is uitermate geschikt voor leergierige managers, trainers, coaches, adviseurs en projectmanagers die de nodige basis en praktische ervaring hebben en de behoefte voelen hun speelveld te vergroten.

 

“Ik heb voor de Balansgroep gekozen vanwege de duidelijke structuur van de opleiding, de goede verdeling tussen theorie en praktijk, de grote diversiteit aan tools en theorieën die worden behandeld en de enorme kennis en ervaring van de docenten. Gecombineerd met een ontspannen en veilig leerklimaat waarin veel wordt gelachen, maakt dit een fijne opleiding voor zowel beginnende als wat meer gevorderde coaches. Doe er je voordeel mee!”

Bonnie Posner

Voordelen van onze Opleiding Organisatiecoach 

Certificeerde coachopleidingen

Balansgroep heeft een groot aantal certificeerde coachopleidingen.

Meerdere locaties

Balansgroep is op verschillende locaties in Nederland te vinden.

Certificeerde docenten

Balansgroep heeft een groot aantal professionele docenten.

Betaalbare opleidingen

De opleidingen van Balansgroep hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoge Springestscore

De opleidingen van Balansgroep scoren een 8.8 op Springest.

Naast onze coachopleiding tot Organisatiecoach in Utrecht, biedt Balansgroep ook andere coachopleidingen die te vinden zijn in de regio’s Utrecht, Den Bosch, Amsterdam en Zwolle.

Bekijk alle locaties

Heb je interesse in de opleiding tot organisatiecoach?

Neem dan contact met ons op! Bezoek een van onze open dagen!

Onze ervaren coach van de de opleiding Organisatiecoach Utrecht, Nanja Mol

Geaccrediteerd door

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu