Opleiding Vitaliteitscoach

Na het volgen van de Beroepsopleiding tot Vitaliteitscoach, ben je in staat als zelfstandig coach te werken, als loopbaan coach en/of als personal coach, of om coaching te integreren in jouw rol als leidinggevende. Je leert te motiveren en te inspireren tot persoonlijke groei en effectiviteit, tot het benutten van het volledige potentieel. De erkende opleiding is daarnaast een diepgaand en inspirerend ontwikkeltraject voor jezelf.

De beroepsopleiding voor Vitaliteitscoach Utrecht heeft een doorlooptijd van 12-18 maanden en bestaat uit 10 lesdagen. De opleiding Vitaliteitscoach Utrecht bestaat uit groepen van maximaal 14 deelnemers, zodat we iedereen de juiste begeleiding kunnen geven bij het succesvol afronden van de opleiding Vitaliteitscoach.

De opleiding tot Vitaliteitscoach in Utrecht is uitermate geschikt voor professionals (HBO-of universitair opgeleid) die affiniteit hebben met vitaliteitsbegeleiding, zoals coaches,
re-integratieconsulenten, haptonomen, psychologen, therapeuten, leerkrachten en leidinggevenden.

 

“Ik heb voor de Balansgroep gekozen vanwege de duidelijke structuur van de opleiding, de goede verdeling tussen theorie en praktijk, de grote diversiteit aan tools en theorieën die worden behandeld en de enorme kennis en ervaring van de docenten. Gecombineerd met een ontspannen en veilig leerklimaat waarin veel wordt gelachen, maakt dit een fijne opleiding voor zowel beginnende als wat meer gevorderde coaches. Doe er je voordeel mee!”

Bonnie Posner

Voordelen van onze Opleiding Vitaliteitscoach 

Certificeerde coachopleidingen

Balansgroep heeft een groot aantal certificeerde coachopleidingen.

Meerdere locaties

Balansgroep is op verschillende locaties in Nederland te vinden.

Certificeerde docenten

Balansgroep heeft een groot aantal professionele docenten.

Betaalbare opleidingen

De opleidingen van Balansgroep hebben een goede prijs/kwaliteit verhouding

Hoge Springestscore

De opleidingen van Balansgroep scoren een 8.8 op Springest.

Naast onze coachopleidingen in Utrecht zijn onze Balansgroep coachopleidingen ook te vinden in de regio’s Amsterdam, Doorn, Driebergen, Werkhoven en Zwolle.

Bekijk alle locaties

Heb je interesse in onze coachopleidingen?

Neem dan contact met ons op! Bezoek een van onze open dagen!

Een van onze ervaren coaches van de Opleiding Vitaliteitscoach, Christine Bekkenkamp

Geaccrediteerd door

Een greep uit onze opdrachtgevers

Menu